آرشيو وبلاگ اخبار و مطالب جدید و جالب چهار شنبه 19 بهمن 1390برچسب:اخبار,مهمترین اخبار,اخبار مهم,اجتماعی, :: 23:45 :: نويسنده : امیر نصرالهی
یک فوق تخصص تغذیه گفت: کشک یک ماده غذایی ارزشمند است که از قدمتی طولانی در فرهنگ غذایی ایرانیان برخوردار است. دکتر کیومرث دانشور در گفت و گو با ایسنا، اظهار داشت: در مناطق مختلف کشور به علت دامداری ایلی اکثر دامداران مازاد شیر تولید شده را به کشک تبدیل میکنند و به این وسیله قابلیت نگهداری آن را بالا میبرند. دکتر دانشور تصریح کرد: کشک در گروه شیر و مواد لبنی قرار دارد و منبع غذایی غنی از پروتئین، کلسیم، آهن و فسفر است که از دیرباز به عنوان یک افزودنی به غذاهایی مانند آش رشته، آش جو، کشک بادمجان و حلیم بادمجان در کشور استفاده میشده است. دکتر دانشور تاکید کرد: باید تا حد امکان از مصرف کشک مایع بازخود داری کنید و درصورت استفاده 10 تا20 دقیقه قبل از مصرف آن را بجوشانید تا میکروارگانیزمهای آن کاهش یابد. وی در پایان اظهار داشت: حتما از کشکهای بستهبندی پاستوریزه شده که دارای برچسب و مجوز بهداشتی هستند، استفاده کنید.
نظرات شما عزیزان:
|
||